0

Deelnemers

Hieronder vind je de toffe webshops die FAVORITES rijk is. Samen vormen ze één geheel. Je kunt ze natuurlijk vinden in onze fysieke winkel maar natuurlijk ook online. Wil je meer over de deelnemende webshops weten? Klik dan op het plusje.


BitterKaartje
We kunnen een boek schrijven over BitterKaartje, maar dat doen we lekker niet. Caro, bij ons bekend als: BitterKaartjeCaro is een mega enthousiast en zeker sarcastisch mens. De uitspraken op haar kaarten gaan je zeker verrassen! Je vindt hier haar eigen shop.
CheckDaan
Daniëlle is een echte alleskunner, met haar naaimachine kan ze (bijna) alles maken! Heb je een idee? Zij voert het uit… Bij ons vind je baby en kind gerelateerde artikelen zoals, wikkeldoeken, bijtringen, haarbandjes en stationery. Je vindt hier haar eigen shop.
Distelroos
Jakelien & Guido hebben een grote webshop die grotendeels bij ons fysiek kan bekijken en kopen. Dat is maar goed ook, want al hun items zijn erg fijn met elkaar te combineren. We kunnen artikelen van de merken Afro Dutch, Bloomingville, Broste Copenhagen, de Maalzolder en Nicolas Vahé via hen verkrijgen. Vraag ons gerust naar de artikelen waarnaar jouw interesse gaat. Je vindt hier de webshop van Distelroos.
De leukste woondecoratie
De mooiste kussens én plaids zijn handgemaakt van Amber. Met veel zorg maakt ze jouw plaid op maat in welke kleur jij het mooiste vindt. Het materiaal wat centraal staat in Merino lontwol. Als je het nu leuk vindt om je eigen plaid te maken, dan geeft Amber hiervoor workshops in onze winkel. Hier vindt je haar complete digitale winkel.
Miss Draad
Een klein beetje chaotisch maar met een groot hart voor haar ontwerpen produceert Abiella een toffe hippe collectie voor je mini en midi, je shopt ze natuurlijk in onze fysieke winkel of neem eens een kijkje in haar eigen webshop.
Gewoon te gek
Originele, Friese stationery en woonaccessoires vindt je bij Gewoon te gek. Vanuit huis runt de hardwerkende Martha haar shop, maar daarnaast is ze ook op pad met Gewoon te gek. Je kent haar misschien wel van de markten her en der of de Gewoon te gekke avondjes. Je vindt hier haar eigen shop.
Handmade By Sjiek
Naast haar werk is ze dag en nacht bezig met haar grote passie, modeaccessoires. Ze maakt prachtige sieraden zoals wikkelarmbanden en geeft leuke workshops. Naast haar arm-accessoires heeft ze een populaire collectie handtassen die je terug vindt in onze winkel. Je vindt hier haar eigen shop.
Humble
Tegelijk dat de conceptstore startte werd ook Humble gelanceerd. Oprichtster Monique heeft kennis én een grote passie voor mode. Sinds haar kleine meisje is ze elke dag bezig met mode voor baby’s & kindjes, maar richt ze zich ook op unieke musthaves voor de kinderkamer en essentials for the mama’s. Monique helpt ook mee in de winkel, zij neemt zo nu en dan waar :-). Je vindt hier haar eigen shop.
Kekootje
Alle ontwerpen van Kekootje zijn ontworpen zijn super uniek, alle ontwerpen daarbij ook nog eens gedrukt op het papier van de toekomst. Denk aan kraft en gerycled materiaal. Haar bekende ‘bloei kaarten’ vind je overal terug online, maar zelden in een fysieke winkel. Laten wij die nu mogen aanbieden, stuur niet alleen een kaart, maar ook een bloemetje. Het werk en de webshop van Rixt kun je hier bezoeken.
Krijtwit
Krijtwit is de meest vooruitstrevende collectie die we mogen verkopen en daar zijn we maar wat trots op. Jody stelt zoekt met heel veel zorg de mooiste kleuren en materialen bij elkaar en verrast je met een toffe collectie met basics en prints. Hier vindt je haar online shop.
sara.anne studio
De creatieve Sara maakt prachtige ontwerpen en herinneringen op papier. In haar ontwerpen zie je de liefde die zij heeft voor zachte kleuren en lieve ontwerpen dan ook altijd terug. Wij mogen haar moderne kaartenlijn verkopen. Je vindt hier haar eigen shop.
SHOP26NEGEN
De kaarten voor je interieur en natuurlijk om te verzenden zijn allemaal van Wietske’s eigen hand. Vanuit het Friese landschap ontwerpt zij een zwart/wit collectie kaarten zonde teveel poespas. Sinds kort is haar webshop alleen toegankelijk voor winkeliers. Een overzicht van haar kaarten vind je hier.
Studio Jong
Het opleuken kun je aan Marchien overlaten. Niet alleen om op te leuken trouwens, educatief is het ook. Zij maakt ontwerpen zoals Sticky Roads, Stick and Cook en andere uiteenlopende stickers voor interieur en kinderkamer (op maat). Marchien helpt en werkt met regelmaat in de winkel, dus grote kans dat je haar al eens hebt ontmoet! Je vindt hier haar eigen shop.
VanWini
Het assortiment van Wini (VANWINI) is goed vertegenwoordigd in onze conceptstore. Wanneer je haar stijl kent, herken je ook direct haar artikelen. De spontane Wini houdt van lichte kleuren en natuurlijke materialen. Een verre herkomst of misschien toch van dichtbij? Je vind bij haar de mooiste designs en ontwerpen! Je vindt hier haar eigen shop.
Wol it
Achter in Kollum, bij de enige molen van Kollum, werkt Hennie elke dag aan haar grote passie, vilten. Ze doet een gerenommeerde opleiding om meer en meer in haar vak te leren. Ook geeft ze workshops, bij ons vind je tot nu heerlijk geurende (en te gebruiken) gevilte zeep aan touw. Je vindt hier haar eigen shop.