0

WE ARE LOOKING FOR YOU

Ken jij (of ben jij misschien zelf) een unieke ontwerper, een stoer concept, een geweldige bakker of een leergierige werkzoekende? We zijn het gehele jaar door opzoek naar talent. Hieronder vind je een beschrijving van wat we zoeken, maar staan zeker open voor een ieder die goede ideeën of suggesties heeft.

Hieronder vind je het contactformulier. Spreken we je snel?

BLOGGERS & INFLUENCERS
Schrijf jij gemakkelijk een tekst over je passie interieur of het onderwerp kids? Sta je open voor nieuwe artikelen en vind je het leuk om deze artikelen te testen? Hou je, net als wij, ervan om lichte en ‘simpele’ foto’s te maken? Dan zijn we opzoek naar jou!

Stuur ons een link naar je blog, Instagram of Facebookpagina. Leg ons uit wáárom we jou nú hebben gevonden en wat van je kunnen verwachten. We nemen dan graag contact met je op om te sparren.

Woon je in de buurt van Surhuisterveen of ben je bereid te reizen hier naar toe, dan heb je een pré.

BARISTA [GEVONDEN]
Ben je dol op koffie en kun jij iemand wel vertellen hoe je een echt goed kopje koffie maakt? Werk je zelfstandig, heb je goeie ideeën of draai jij je misschien je hand niet om om onze coffeecorner helemaal te runnen? Dan komen we graag in contact met jou!

Stuur ons een mailtje met jouw ervaring en vertel ons daarin je dromen.

WEEKENDKRACHT
Ben jij die ene leergierige, geïnteresseerde weekendkracht die we zoeken? Iemand die affiniteit heeft met ons assortiment en wellicht onze winkel of de shop-in-shops al wel aardig kent? Lijkt het je leuk om ons op piekmomenten en in het weekend bij te staan? Solliciteer dan!

PART-TIME MEDEWERKER [GEVONDEN]
Naast het weekend heb je doordeweeks ook wat tijd om met ons te werken. We verwachten enthousiasme, affiniteit en verantwoordelijkheid van je. Hoeven we niet verder te zoeken en weet ben jij precies wat FAVORITES nodig heeft, mail ons dan! Een uitgebreide beschrijving van deze vacature volgt nog.

Heb je ons gemaild, misschien gesolliciteerd of wil je aanvullende informatie? Dan mailen we jou terug.