0

NEDERLAND IS EEN NIEUWE HOTSPOT RIJKER!


Nederland is een nieuwe hotspot rijker!


En wel in Fryslân! Dus als je eens in Friesland bent, moet je zeker even een ritje naar Surhuisterveen maken. Afgelopen woensdag opende daar de nieuwe conceptstore; ‘FAVORITES’. Samen met mijn moeder nam ik even een kijkje en ontmoette daar Aukje de Poel.

Aukje de Poel is trotse eigenaresse van de conceptstore FAVORITES. En trots is ze zeker, dat straalde ervan af.  De opening was bescheiden, net zoals Aukje zelf. Een echte nuchtere Friezin, daarbij is al die poeha niet nodig. Daar hou ik van! En juist daarom was ik ook wel blij, want het was rustig toen wij er waren. Op die manier kon ik in de meest onmogelijke posities foto’s maken.

Terwijl ik dat deed werd ik al heel hebberig van al dat moois. Bij het naar binnen lopen, zag ik direct iets liggen en gedurende de tijd dat ik daar was kon ik het niet los laten. Een prachtig plaid van Imbarro. En het heeft zo moeten zijn, want het plaid heet Sanne! Toeval of niet?

Zoals jullie weten is een conceptstore een fysiek verkooppunt voor online ondernemers en creatievelingen. Het aanbod is dus breed en er is van alles wat. Van ansichtkaarten naar boxkleden, het aanbod is gevarieerd. Wel heeft Aukje duidelijk voor een bepaalde stijl gekozen, waardoor er een soort eenheid ontstaat. Het is niet een explosie van allerlei verschillende kleuren.

Al benieuwd naar alle deelnemers? Hieronder noem ik ze allemaal!

CheckDaan www.checkdaan.nl
Krijtwit www.krijtwit.nl
Hand Made By Sjiek www.handmadebysjiek.nl
Forest Fragrances www.forestfragrances.nl
Gewoon te gek www.gewoontegek.com
Lief voor je Leif www.liefvoorjeleif.nl
Studio Poppe www.studio-poppe.nl
VANWINI www.vanwini.nl
Indie Jewels www.indiejewels.nl
De Leukste Woondecoratie www.deleukstewoondecoratie.nl
Studio Jong www.studiojong.com
Bitterkaartje www.bitterkaartje.nl
Hannahhave www.hannahhave.nl
SHOP26NEGEN www.shop26negen.nl
ArmcandyBAR www.armcandybar.nl

Aukje vertelt dat ze nog heel veel van plan is met FAVORITES. Dat de winkel nu open is, is nog maar het begin van iets heel groots. Ik hou haar dus goed in de gaten.

Wat vinden jullie van de winkel?

Liefs, Sanne

Dit blog is geschreven door Sanne Achenbach en geplubliceerd op 17 november 2017 via www.hemelryk.be

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply