0

Over FAVORITES

Hi! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op onze website & webshop. De website moet je een beeld geven van ons concept FAVORITES, een fysiek verkooppunt voor online creatievelingen en ondernemers, vervolgens vind je deze ondernemers ook weer terug op ons digitale platform, de webshop. Het idee kwam tot stand nadat ik (Aukje) een aantal jaren geleden een kaartenlijn had ontworpen en ik dacht: als het nu in de winkel ligt bereik ik toch een veel groter publiek, het winkelende publiek? Mijn lieve vriendin Froukje opende toen die tijd een toffe cadeauwinkel en zij gaf mij daar ruimte om mijn kaarten te verkopen. Ik stond versteld van mijn verkopen!

Hier wilde ik meer mee doen, in mijn omgeving zie ik zoveel mooie, inspirerende en creatieve ontwerpen. Zelf hou ik niet van doorsnee, maar van modern en vernieuwend. Ik vind (vond) deze voornamelijk online. Je snapt het, deze twee wil ik verbinden.

Ik ontwikkelde voorzichtig mijn eigen plan en vertel aan anderen mijn ideeën. Iedereen is enthousiast en ik werd overrompeld door de positieve reacties. Samen met mijn vriendinnetje (Monique – Humble) sparren we er op los, denken we in oplossingen en mogelijkheden, heerlijk vind ik dat!

Dromen zijn er om waar te maken, dat is waar wij voor staan. FAVORITES is er voor de kleine ondernemers met kleine en grote dromen, zij krijgen bij ons een podium. Ons concept is laagdrempelig en voor velen toegankelijk.

In onze conceptstore vind je mooie, unieke producten met een verhaal. De stijl kun je beschrijven als fris, licht en vernieuwend. We komen graag in contact met verschillende online ondernemers die zich willen aansluiten bij ons concept. Misschien bij jij zo’n ondernemer of ben weet je een ondernemer voor wie ons concept perfect is. We hopen dat je ons een berichtje doet: hallo@fvrts.nl

Lieve groet,
Aukje