0

VERZENDEN & VERZENDKOSTEN

Reken 1 à 2 werkdagen voor het verwerken van je bestelling. We verzenden de bestellingen binnen Nederland via PostNL.

  • Veilig betalen met iDeal
  • Persoonlijke, snelle klantenservice
  • Track & Trace code bij een brievenbuspakketje
  • Niet goed? Geld terug.

Brievenbuspakketje: € 4,50
Pakketpost: €6,50

Hoe worden de verzendkosten berekend?

De verzendkosten worden berekend aan de hand van de tarieven van PostNL, de dienst waar je pakketje mee wordt verstuurd.

Ophalen in Surhuisterveen?

Wil je je pakketje gratis ophalen in onze fysieke winkel in Surhuisterveen? Geen probleem. Kies de optie “ophalen bij FAVORITES” bij het afrekenen. Je ontvangt van ons een e-mail wanneer je bestelling klaar ligt.

Kan mijn bestelling naar een ander adres worden verstuurd?

Natuurlijk! Vink bij het afrekenen “verzenden naar een ander adres” aan. Vul hier het verzendadres. Is je bestelling een cadeautje? Laat dan in het opmerkingsveld weten dat je je bestelling feestelijk wilt laten versturen.

Retourneren

Elk pakketje wordt met zorg en aandacht ingepakt en verzonden. Het kan voorkomen dat je toch niet tevreden bent, jammer! Retourneer dan de producten en ontvang je geld terug.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst retour te sturen (mail ons alvorens het retourformulier, je vindt deze hier). Verpak de artikelen in de originele verpakking. Gebruik het volgende retouradres:

FAVORITES
De Dellen 2b
9231 EB Surhuisterveen

Breng het pakketje gefrankeerd naar de brievenbus of het PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Zodra het pakketje retour door ons is ontvangen storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening. Artikelen die niet zorgvulding zijn verpakt of beschadigd aankomen, kunnen wij helaas niet crediteren.

Een klacht

Ai, dat vinden we jammer te horen, er kan iets zijn misgegaan. Laat het ons alsjeblieft weten via hallo@fvrts.nl zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Vragen?

Mail gerust naar hallo@fvrts.nl of bekijk hier alle contactgegevens.